Fórmula 1
Esports 26/05/2011

Vettel i Alonso, els més ràpids en la primera sessió d'entrenaments lliures a Mònaco

Sebastian Vettel, en la seva última volta, ha millorat el temps d'Alonso rodant en 1:16.619, davant l'1:16.763 del pilot de Ferrari

Efe
1 min
Sebastian Vettel es prepara per participar en la primera sessió de lliures.

MontecarloL'alemany Sebastian Vettel (Red Bull) i Fernando Alonso (Ferrari), separats per 113 centèsimes de segon, han sigut els més ràpids en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco. Vettel, en la seva última volta, ha millorat el temps d'Alonso rodant en 1:16.619, davant l'1:16.763 del pilot de Ferrari.

El veneçolà Pastor Maldonado (Williams), vencedor l'any passat en la cursa de la GP2 Series, ha marcat el setè millor temps a gairebé dos segons de Vettel i el mexicà Sergio Pérez (Sauber), el setzè a tres segons i una dècima, mentre que Jaume Alguersuari (Toro Rosso) no ha rodat en aquesta primera sessió perquè ha deixat el seu lloc a l'australià Daniel Ricciardo, catorzè.

Aquesta primera sessió lliure ha hagut de ser interrompuda durant cinc minuts per tallar una fuita d'aigua que hi ha hagut a la recta principal. L'alemany Michael Schumacher, en els últims minuts, s'ha colpejat contra les proteccions de la corba de Santa Devota i no ha pogut seguir, igual que l'italià Vittantonio Liuzzi (Hispania), que s'ha accidentat a l'entrada de la variant del port.

stats