FÓRMULA 1
Esports 26/06/2011

Vettel fa a València un gran pas per aconseguir el seu segon campionat del món

L'alemany s'imposa per davant d'Alonso i Webber. Alguersuari, després d'una gran cursa, aconsegueix per segona cursa consecutiva acabar en la vuitena posició

Nuria García
1 min
Vettel, gestionant un dels revolts pels carrers de València.

BarcleonaSebastian Vettel no té aturador. El pilot alemany de Red Bull ha dominat de principi a fi la cursa pels carrers de València, on ha sumat la sisena victòria en les vuit curses que de moment s'han disputat en aquest Mundial. Vettel sortia des de la primera posició i no l'ha abandonat en cap moment, ampliant les distàncies al capdavant del Mundial i apropant-se al seu segon campionat consecutiu.

Els Red Bull, però, no han aconseguit el doblet a València. Els dos han fet una gran sortida i han mantingut les seves dues primeres posicions. Mentrestant, al darrere, Felipe Massa feia una gran sortida i es situava tercer. Tot i això, al següent revolt, el brasiler es veia superat per un Fernando Alonso molt combatiu.

Al final de la cursa, entremig de Vettel i Webber s'ha colat Fernando Alonso, que ha estat més a prop que mai dels Red Bull, segurament per la composició d'aquest circuit urbà. L'asturià de Ferrari ha fet una gran cursa, aconseguint superar Webber en l'últim pas pels boxs després de lluitar durant diverses voltes amb l'australià.

Menció a part mereix Jaume Alguersuari, que ha repetit la vuitena posició que va aconseguir al Canadà. I avui, sense cap abandonament. El català ha optat per fer només dues aturades, i l'ha encertat. Només ha estat superat pels pilots dels equips més punters, però ha aguantat a la perfecció les envestides de Sutil. Alguersuari ha fet una gran cursa, molt intel·ligent, i ha aconseguit per segona cursa consecutiva acabar als punts. A més, els 4 punts que ha sumat avui fan que el català iguali el seu company Sebastien Buemi a la classificació del Mundial amb 8 punts.

stats