FÓRMULA 1
Esports 20/05/2011

Alonso: "Hem d'analitzar si les noves peces que hem muntat van bé o no"

El pilot de Ferrari afirma que intentaran millorar per estar més aprop dels Red Bull en la qualificació per tal d'evitar que Vettel i Webber tinguin una cursa fàcil

Nuria García
1 min
Fernando Alonso, al seu box durant la segona sessió d'entrenaments.

MontmelóDesprés de baixar-se del cotxe en la segona sessió d'entrenaments lliures, en què Ferrari ha provat diferents peces noves que han portat a Montmeló, Fernando Alonso encara no podia treure conclusions. "Hem d'analitzar si les noves peces que hem muntat van bé o no", ha explicat l'asturià, que ha comentat que l'equip li ha muntat al seu cotxe unes peces i, al del seu company, Felipe Massa, unes altres.

"Mirarem aquesta nit per saber què hem de fer dissabte. Hi ha peces que sí que han funcionat i d'altres que no. Intentarem ser el més competitius possible en la qualificació per tal de poder posar en dificultats els Red Bull en la cursa de diumenge", ha afirmat Alonso, que ha reconegut que no sap quin "marge de millora té Red Bull".

De les dues sessions d'entrenaments lliures d'aquest divendres, Alonso ha explicat que han tingut "problemes amb el set-up", si bé, com cada divendres, "la prioritat és provar les peces noves". A més, també ha dit que han d'analitzar el desgast dels pneumàtics per tal de saber quin és el seu marge de millora de cara a diumenge.

Respecte la seva renovació per Ferrari fins el 2016, Alonso ha dit que està molt feliç i que no li val guanyar curses per ser-ho. "No necessito guanyar curses per ser feliç. Ja ho sóc treballant amb aquests nois", ha assegurat.

stats