FÓRMULA 1
Esports 21/02/2011

Felipe Massa ha marcat el millor registre dels quatre dies al Circuit de Catalunya

La darrera de les quatre jornades ha clausurat els Formula One Test Days al Circuit de Catalunya, on s’han realitzat un total de 4.001 voltes sobre el traçat

Redacció
1 min

MontmelóFelipe Massa amb el Ferrari F150th Italia ha polvoritzat tots els temps aconseguits en aquests test de pretemporada al Circuit de Catalunya, rodant en 1:22.625. Ha estat precisament el brasiler el pilot que més girs ha realitzat sobre el traçat, amb un total de 244 voltes en dues jornades, que sumades a les 191 voltes que Fernando Alonso va completar divendres i dissabte, adjudiquen a Ferrari el rècord de voltes als Formula One Test Days, amb 435.

L’australià Mark Webber ha estat el segon pilot més fort de la jornada, marcant la seva volta ràpida en 1:23.442 amb el Red Bull, mentre que Sebastien Buemi ha tornat a mostrar el potencial del Toro Rosso adjudicant-se el tercer registre del dia, a menys d’un segon del temps de Massa.

Del còmput total de cronos dels quatre dies d’entrenaments i amb l’1:22.625 de Felipe Massa com a referència, el segon temps més ràpid dels Formula One Test Days seria per Nico Rosberg amb 1:23.168, registre que va marcar en la jornada de diumenge. El tercer millor crono seria pel Campió del Món Sebastian Vettel i el seu Red Bull amb 1:23.315 en la jornada de dissabte.

Un total de 51.000 espectadors han assistit al Circuit de Catalunya amb motiu dels Formula One Test Days al llarg dels quatre dies.

stats