MOTO3
Esports 29/04/2012

L'italià Romano Fenati guanya la cursa de Moto3 a Jerez davant de Salom i Cortese

El barceloní Àlex Rins, que sortia des de la 'pole', ha fet una gran cursa i, després d'una excursió per la grava, ha estat 4t. Maverick, Viñales ha acabat 6è després de remuntar des de la 28a posició

N. García
1 min
Romano Fenati, per davant d'Àlex Rins a Jerez / JON NAZCA / REUTERS

BarcelonaL'italià Romano Fenati ha aconseguit el triomf en el Gran Premi d'Espanya de Moto3, després d'imposar-se a Salom, Cortese i Rins en les últimes voltes.Una cursa, la de Moto3, que ha estat marcada per les nombroses caigudes a causa de l'estat de la pista, que s'estava eixugant després de la pluja caiguda durant el matí a Jerez.

El català Àlex Rins, que enguany debuta en el Mundial, sortia des de la primera posició i ha fet una gran sortida. Per darrere, en el grup perseguidor hi havia Maverick Viñales que ha tingut problemes, s'ha sortit de la traçada i ha cedit moltes posicions, fins col·locar-se en la 28a plaça.

Rins liderava, però quan restaven 16 voltes per al final, el català ha fet una excursió per la gespa i la grava que ha provocat que perdés tot l'avantatge respecte Rossi i Cortese, que l'han atrapat amb facilitat. Mentrestant, Maverick Viñales feia la seva remuntada particular i es situava 6è, posició en què ha acabat la cursa.

Al final, Fenati s'ha imposat a la resta dels seus rivals –i es col·loca líder del Mundial–, seguit del balear Lluís Salom i de l'alemany Sandro Cortese. Pel darrere ha entrat Àlex Rins, que ha fet una gran cursa. Maverick Viñales ha estat 6è i Héctor Faubel, 9è. Adrián Martín i Isaac Viñales han caigut.

stats