MOTOR
Esports 19/05/2011

Fernando Alonso renova amb Ferrari fins al 2016

El pilot asturià diu que sent l'escuderia com una “segona família”. El president de l'equip, Luca di Montezemolo, creu que Alonso “formarà part de ple dret de la història de Ferrari”

Efe
1 min
Fernando Alonso va tornar a pujaral podi.

BarcelonaEl pilot asturià Fernando Alonso, bicampió del món de Fórmula 1, ha renovat el seu contracte amb Ferrari fins al final de la temporada 2016, segons ha informat aquest dijous l'escuderia italiana en un comunicat. "Estic molt feliç d'haver assolit aquest acord. M'he trobat de seguida a gust a Ferrari i ara la sento com una segona família", afirma Alonso al comunicat. "Tinc una grandíssima confiança en les dones i homes que treballen a Maranello (la seu de Ferrari) i en qui la dirigeix. Ha estat, per tant, natural per a mi decidir ampliar la relació amb el que serà l'últim equip de la meva carrera a la Fórmula 1", afegeix.

Alonso, que actualment és cinquè en el Mundial amb 41 punts, va arribar a l'escuderia italiana per a la campanya 2010 amb un contracte de tres temporades després d'un més que controvertit pas per l'escuderia McLaren el 2007 i del ser retorn a Renault el 2008. Amb els francesos va conquistar els seus dos títols mundials el 2005 i 2006. En la seva primera temporada al volant d'un Ferrari, Alonso, que en la campanya actual no ha aconseguit encara alçar-se amb cap victòria, va acabar en segona posició en la classificació de pilots, a només 4 punts de l'alemany Sebastian Vettel.



"Ens satisfà molt el haver pogut perllongar la relació amb un pilot que sempre ha demostrat ser un guanyador, fins i tot en les condicions més difícils", afirma en el comunicat el president de Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo. "Fernando té totes les qualitats, tècniques i humanes, per formar part de ple dret de la història de Ferrari, que, esperem, podrà enriquir aviat amb nous èxits", afegeix.

stats