Fórmula 1
Esports 11/05/2012

Alonso: "Per aspirar al podi, com diu la tele, encara ens falten peces"

El pilot asturià es mostra satisfet pels canvis que han introduït en el seu Ferarri, però que encara els queda molta feina per decidir quines peces muntaran per als entrenaments oficials

N. García
1 min
Alonso, durant la sessió

MontmelóEl pilot asturià de Ferrari, Fernando Alonso, ha valorat de manera positiva els canvis que l'escuderia ha introduït en el seu monoplaça. "Les sensacions són bones. El Felipe [Massa] i jo hem portat programes diferents tant al matí com a la tarda, així que ara analitzarem les dades per saber amb quines peces ens quedem", ha dit l'asturià.

Tot i que el Ferrari ha millorat respecte a l'inici de temporada, Alonso assegura que no podrà lluitar per les primeres posicions. "Per aspirar al podi, com diu la tele, encara ens falten peces", ha dit l'asturià, que creu que l'hora de la veritat arribarà aquest dissabte, en la sessió d'entrenaments oficials. "Intentarem recuperar el terreny perdut, perquè en les primeres quatre curses no vam tenir gaire bones sensacions. Esperem ser més a prop, a Barcelona hem de fer el primer pas", ha comentat.

"És divendres i, per tant, encara no sabem on són els altres, és difícil d'analitzar. En els oficials, quan rodem amb la resta de competidors, veurem en què hem millorat", ha destacat Alonso, abans de dir que veu difícil que una escuderia diferent a les quatre que ja han guanyat un gran premi aquesta temporada aconsegueixi el triomf a Montmeló. "Red Bull, McLaren, Mercedes i Ferrari... falta Lotus, que també porta un ritme molt bo, però no sé si podrà aconseguir el triomf aquesta setmana", ha conclòs l'asturià.

stats