Fórmula 1
Esports 30/01/2011

L'activitat torna a la Fórmula 1 dilluns a Xest

Dilluns es presenten els equips Sauber i Lotus. Dimarts serà el torn de Red Bull, Toro Rosso i Mercedes i començaran els entrenaments oficials d'aquesta temporada

Redacció
2 min

XestEl Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo obrirà la temporada 2011 dilluns amb les presentacions dels nous monoplaces dels equips Sauber i Lotus Renault i seguirà de dimarts a dijous amb les primeres sessions d'entrenaments oficials.

Sauber serà la primera en presentar-se a Xest amb el japonès Kamui Kobayashi i el mexicà Sergio Pérez com a pilots. Els dos descobriran el nou C30 en la primera corba del Circuit a les 11 i posteriorment, el japonès pilotarà el nou cotxe des de les 13 fins les 17 hores.

També el dilluns el polac Robert Kubica i el rus Vitaly Petrov presentaran el renovat aspecte dels Lotus Renault. A les 12.30 presentaran el nou R31 davant el garatge de l'equip, que ha pres els colors del mític Lotus dels anys 70 i 80.

Les presentacions continuaran el dimarts 1 de febrer amb l'equip campió del món, Red Bull, amb el campió alemany Sebastian Vettel i l'australià Mark Webber com a pilots un any més i amb la responsabilitat per primer cop de defensar el títol. El RB7 dissenyat per Adrian Newey serà descobert a les 8.30 hores.

Just després ho farà el propi equip Toro Rosso amb l'espanyol Jaume Alguersuari en el seu tercer any en el Mundial de F1 juntament amb el francès Sebastian Buemi, mentre que acte seguit arribarà el torn, a les 9.20 hores, del nou Mercedes GP W02 que pilotaran els alemanys Michael Schumacher i Nico Rosberg.

Amb motiu d'aquestes presentacions, l'horari del primer dia d'entrenaments es modifica i les proves començaran a les 10 del matí, mentre que els dies 2 i 3 de febrer els entrenaments començaran a les 9 i acabaran a les 17 hores.

Tots els equips participaran en els tres dies de les proves amb un sol monoplaça, tal i com indica la normativa, però només Lotus començarà la feina el dia 2 i l'acabarà el dia 4.

L'escuderia Ferrari ha anunciat la presència del doble campió mundial Fernando Alonso pels dies 1 i 2 de febrer, amb el que serà l'encarregat d'estrenar a València el nou monoplaça de Ferrari, mentre que el brasiler Felipe Massa pilotarà el dia 3. Juntament a Alonso estaran a la pista el dia 1 Sebastian Vettel, Michael Schumacher, Vitaly Petrov i Jaume Alguersuari.

stats