Fórmula 1
Esports 23/06/2011

Alonso: "És més fàcil que faci el Camí de Santiago que la remuntada"

El pilot asturià diu que espera que tant Ferrari com McLaren puguin posar a partir d'ara les coses una mica més complicades a Red Bull i a Sebastian Vettel

Efe
1 min
Fernando Alonso, amb pelegrins, durant un acte publicitari a València.

ValènciaEl pilot asturià de Ferrari, Fernando Alonso, ha declarat que és "més fàcil que faci el Camí de Santiago que la remuntada", en referència als 92 punts que acumula el líder del Mundial de Fórmula 1, Sebastian Vettel (Red Bull), sobre el pilot de Ferrari. "Està una mica lluny i és difícil, el camí cap al títol sembla ja molt marcat aquest any, Vettel ha guanyat gairebé totes les curses, li ha sortit tot molt bé i ha agafat una gran distància", ha explicat el pilot asturià.

Alonso vol intentar "posar entre tots a partir d'ara les coses el més difícil possible", i ha desitjat que "tant McLaren com Ferrari puguin posar fre a Red Bull".

El pilot asturià ha fet aquestes declaracions en una benzinera de la companyia petrolífera Shell, soci tecnològic de Ferrari des de fa més de seixanta anys i que des d'avui serà, al costat de totes les estacions a la Península, un punt més de segell de la credencial jacobea en el Camí de Santiago, una ruta que li agradaria fer a Alonso. "Ja ho he parlat diverses vegades amb algun dels meus amics, com a mínim d'Oviedo a Santiago no hi ha gaire distància, amb bicicleta no tardaríem més de sis dies. A veure si a l'agost tinc una mica de temps lliure", ha afirmat respecte a completar el Camí.

stats