Fórmula 1
Esports 23/06/2011

Alguersuari: "S'obre un nou campionat per a nosaltres"

El pilot de Toro Rosso ha apuntat que per al Gran Premi d'Europa l'equip "porta algunes millores" i per això espera "finalitzar en els punts" a València

Efe
2 min
Jaume Alguersuari, durant la roda de premsa. GETTY IMAGES

ValènciaEl pilot català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha reconegut en la roda de premsa oficial de la FIA del Gran Premi d'Europa que es disputa aquest cap de setmana a València que "s'obre un nou campionat" per a ell i el seu equip, després del Gran Premi del Canadà, la seva millor actuació a la Fórmula 1, on va acabar vuitè.

"Hem treballat molt en la posada a punt i l'actuació del cotxe, i encara hi estem treballant. El del Canadà va ser un bon resultat, però Mònaco era una bona carrera malgrat el xoc del final", ha admès el pilot català. "Al Canadà vam tenir la possibilitat de sumar alguns punts, era difícil després de sortir des del pit lane, però vam ser molt millors en carrera que divendres", ha explicat.

El pilot de Toro Rosso ha apuntat que per al Gran Premi d'Europa l'equip "porta algunes millores" i per això espera "finalitzar en els punts". Respecte a l'amenaça que representa la figura del tercer pilot de l'escuderia, Daniel Ricciardo, Alguersuari ha qualificat d'"interessant" la possibilitat que es pugi al monoplaça en els primers entrenaments lliures de cada gran premi. "És interessant, pot provar coses al cotxe, el coneixerà i farà les coses una mica més fàcils i ràpides. És important per a nosaltres", ha concretat.

"Cal aprendre moltes coses, he de sentir-me millor, intento gaudir del meu treball i estic relaxat i confiat. Ara mateix estic amb Toro Rosso és un fantàstic equip i una gran família", ha confirmat el pilot barceloní sobre la possibilitat que Ricciardo el desplacés de l'equip.

El pilot català ha destacat la importància del motor a Espanya, sobretot "des que va venir Alonso i va guanyar els dos títols mundials". "Espanya sempre ha estat un país de motor, però ara hi ha molts més pilots. Quan vaig començar en el kàrting o quan vaig entrar en el Red Bull Júnior Team no pensava en la Fórmula 1", ha assenyalat.

stats