Fórmula1
Esports 29/07/2011

Hamilton tanca la jornada d'entrenaments lliures amb el millor temps absolut

Els pilots han aprofitat que la pista s'ha assecat de manera progressiva per rebaixar el cronòmetre en gairebé 2 segons. Alonso ha estat segon i Button, tercer

Redacció
1 min
El McLaren de Lewis Hamilton

BudapestLa segona sessió d'entrenaments lliures del GP d'Hongria de Fòrmula 1 ha acabat igual que la primera, amb Lewis Hamilton marcant el ritme. El pilot anglès de McLaren ha aprofitat que la pista s'havia anat eixugant per rebaixar el cronòmetre en dos segons (1:21.018), empès pels pneumàtics supertous -com tots els monoplaces- que ha calçat en aquesta segona sessió de divendres.

Fernando Alonso ha completat una bona tanda d'entrenaments a la tarda i ha acabat amb el segon millor registre (+0.241). També ha tingut una bona actuació el britànic Jenson Button, que ha acabat tercer (+0.304). Mentre els dos Red Bull de Webber (+0.490) i Vettel (+0.531) han ocupat la quarta i cinquena posició, respectivament. De fet, són els únics pilots que han voltat a menys d'un segon del millor registre.

D'altra banda, el català Jaume Alguersuari -que celebra el segon aniversari a la Fórmula1 al circuit on va debutar el 2009- ha acabat 16è a més de 3 segons.

stats