FÓRMULA 1
Esports 08/06/2012

Hamilton segueix marcant el ritme en la segona sessió de lliures al Canadà

El pilot de McLaren aconsegueix el millor crono del dia al circuit Gilles Villeneuve, seguit per Fernando Alonso. De la Rosa acaba en la 20a posició

Ara
1 min
Hamilton ha dominat la segona sessió de lliures al GP del Canadà de F-1 / ROGERIO BARBOSA / AFP PHOTO

BarcelonaLewis Hamilton ha tornat a ser el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Canadà. El pilot de McLaren, que ja havia dominat la primera tanda, ha millorat el seu registre (ha marcat un temps d'1:15.259) i ha tornat a superar tots els seus rivals.

El seu company d'equip, Jenson Button, ha seguit amb problemes i aquest dissabte tindrà molta feina en la tercera sessió de lliures per posar el seu cotxe a punt de cara a la cursa de diumenge.

A prop de Hamilton ha acabat Fernando Alonso, que ha comprovat que les millores que van introduint des de Catalunya en el seu Ferrari funcionen. Tot i això, Alonso no se n'ha lliurat i ha protagonitzat una virolla sense conseqüències després de trepitjar la gespa. En la segona sessió de lliures, darrere de l'asturià s'ha classificat el seu company d'equip, Felipe Massa.

La segona sessió d'entrenaments lliures ha estat marcada per l'accident de Bruno Senna. El brasiler ha estavellat el seu Williams contra el mur dels campions i els 'marshalls' han hagut de treballar de valent per retirar l'oli de la pista.

Per la seva banda, el català Pedro Martínez de la Rosa ha tancat divendres amb el vintè millor registre.

stats