MOTOR
Esports 24/03/2012

Hamilton marca la segona 'pole' de la temporada a Sepang i confirma el domini de McLaren

El seu company, Jenson Button, sortirà segon, per davant de Michael Schumacher. Sebastian Vettel ha marcat el 5è temps i Fernando Alonso, el vuitè

N. García
1 min
Hamilton celebra la segona 'pole' de la temporada / TIM CHONG / REUTERS

BarcelonaLewis Hamilton ha confirmat al circuit de Sepang que no va ser casualitat que els dos McLaren dominessin el Gran Premi d'Austràlia, el que inaugurava la temporada. El pilot britànic ha marcat la segona 'pole position' de la temporada, pel davant del seu company a McLaren, Jenson Button, que l'acompanyarà en la primera fila de la graella.

Pel darrere ha acabat Michael Schumacher (Mercedes), que sortirà al costat de Mark Webber. Just darrere d'ells, hi haurà Sebastian Vettel, que ha marcat el seu millor temps en els entrenaments amb els pneumàtics durs, a diferència de la resta de pilots.

Pitjor sort ha tingut Fernando Alonso, que sortirà vuitè beneficiat per la sanció a Kimi Raikkonen, que ha canviat el canvi de marxes i perd cinc posicions a la graella de sortida d'aquest diumenge (sortirà 10è). El seu company a Ferrari, Felipe Massa, serà 12è.

La d'aquest diumenge a Sepang serà la primera cursa de Pedro Martínez de la Rosa amb l'HRT. I és que el català sortirà 22è després que a Austràlia no aconseguís marcar un temps que el permetés participar en la cursa. El seu company d'equip, Narain Karthikeyan, començarà la cursa darrere d'ell i l'últim serà Keikki Kovalainen, que també perd cinc llocs a la graella a causa d'una sanció que arrossega d'Austràlia.

stats