FÓRMULA 1
Esports 03/03/2012

HRT no rodarà en els últims entrenaments de la pretemporada a Montmeló

El català Pedro Martínez De la Rosa no provarà el cotxe en els últims entrenaments oficials de pretemporada abans de la primera cursa a Austràlia el 18 de març

Efe
1 min
De la Rosa va rodar a Jerez amb el cotxe de l'any passat / HRT

MontmelóL'escuderia HRT no hi serà present finalment aquest diumenge en els últims entrenaments de la pretemporada al Circuit de Catalunya, segons ha confirmat aquest dissabte un portaveu de l'equip. L'escuderia no ha arribat a temps a l'últim test de Montmeló, ja que els enginyers i mecànics estan acabant de perfilar els últims retocs del vehicle a la fàbrica d'Alemanya.

D'aquesta manera, HRT, que té com a pilots oficials el català Pedro Martínez De la Rosa i l'indi Narain Karthikeyan, no podrà fer la presentació en societat del nou F112. HRT no ha arribat a temps a aquests entrenaments tot i que l'escuderia ha passat totes les proves de xoc de la FIA, i el seu nou objectiu és poder rodar dilluns que ve en una jornada de filmació publicitària.

L'equip ha estat el gran absent a Montmeló, al costat de Marussia, que a principis d'aquesta setmana va suspendre l'última prova del test de xoc i, per tant, no comptaven amb l'autorització de la federació internacional per participar en aquests últims entrenaments oficials.

La temporada s'inicia en dues setmanes amb el Gran Premi d'Austràlia i HRT arribarà sense realitzar ni un sol test amb el nou cotxe durant la pretemporada, ja que a Jerez van rodar amb el cotxe de l'any passat.

stats