Motor
Esports 12/07/2012

Isidre Esteve torna a competir amb un cotxe adaptat: “La clau és pensar: i ara què farem? No aturar-se”

Després de tres anys sense competir, el pilot català participarà la setmana que ve a la Baja Aragón gràcies a un cotxe amb un coixí intel·ligent

àlex Gozalbo
1 min
Isidre Esteve

BarcelonaIsidre Esteve tornarà a competir. El pilot participarà la setmana que ve a la Baja Aragón i després participarà en dues proves més del Campionat d’Espanya. Chema Villalobos, que va compartir amb el català presència al Dakar, serà el seu copilot.

“Em fa molta il·lusió tornar a competir. És molt més que una iniciativa perquè és un projecte social. Vaig tenir una lesió el 2007 i ara feia gairebé tres anys que estava apartat de la competició. Gràcies al coixí intel·ligent ara puc tornar-hi”, ha dit Isidre Esteve.

Segons el pilot, “és un moment increïble perquè quan vaig patir l’accident vaig pensar que tot s’acabava. La gent del meu entorn m’ha ajudat a arribar on jo no podia arribar. Somniar és molt important i vull demostrar que les coses poden ser com abans”.

“Aquest cotxe ens permet fer coses que no pensàvem”, ha reconegut el pilot. “La clau és pensar: i ara què farem? No aturar-se mai. Poses el telenotícies i totes les coses semblen dolentes, però passen moltes coses bones i s’han de defensar”, ha opinat el pilot en una roda de premsa al Museu Colet de Barcelona.

"La possibilitat de tornar a competir al Dakar és ara més real, però això encara queda molt lluny. El més important és veure quines sensacions tinc", ha explicat Esteve.

stats