FÓRMULA 1
Esports 02/02/2011

Alguersuari conclou el seu treball a València amb una completa sessió

El català ha estat el pilot que ha fet més voltes durant el matí per adaptar-se el més aviat possible al nou volant i a les noves especificacions per a la nova temporada

Redacció
1 min
Jaume Alguersuari, durant el segon dia d'entrenaments.

XestEl pilot català, Jaume Alguersuari, ha conclòs la seva feina en els primers entrenaments de pretemporada, que se celebren a València, en una jornada en la qual ha estat el més actiu dels pilots presents durant la mitja sessió en què el català ha estat a la pista.

Mentre ahir va ser Alguersuari el pilot de Toro Rosso que va pilotar el monoplaça durant tota la sessió, en la jornada de dimecres l'escuderia ha preferit comptar amb el barceloní durant la primera meitat i el suís Sebastien Buemi en la segona.

Alguersuari s'ha lamentat de l'escassa fortuna que va tenir en la jornada de dimarts, ja que uns problemes en el seu monoplaça només li van permetre fer 20 voltes durant tot el dia al traçat de Xest i, per tant, no va poder fer totes les proves previstes.

Avui dimecres, per contra, Alguersuari ha tingut una destacada jornada amb l'STR6, ja que ha estat el pilot que més ha rodat en la mitja jornada que ha estat sobre la pista, amb 64 voltes, seguit de l'asturià Fernando Alonso, que fins al migdia ha completat 51 girs.

Després dels entrenaments de dimarts, Alguersuari va destacar la importància de fer el major nombre de voltes possibles per, entre d'altres aspectes, adaptar-se amb més velocitat a les noves especificacions per al 2011 i, sobretot, al volant, que aquest any inclou un major nombre de funcions.

Respecte dimarts, Alguersuari ha rebaixat en gairebé un segon el seu temps i ha rodat en 1:16.474.

Alguersuari tornarà a l'activitat la propera setmana, en la segona tanda d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1, previstos al Circuit de Jerez del 10 al 13 de febrer.

stats