ESPANYOL
Esports 18/12/2010

Triangular solidari a l'estadi de Cornellà-El Prat per recollir joguines

En el I Torneig Benèfic de Futbol hi participaran ex jugadors pericos, representants de les penyes de l'Espanyol, i el pilot Jaume Alguersuari i altres esportistes i amics

Redacció
1 min
I Torneig Benèfic per recollir joguines

BarcelonaCornellà-Prat, l'estadi periquito, serà l'escenari dijous 23 de desembre, a les 18 hores, del I Torneig Benèfic, en format triangular, amb la finalitat de recollir joguines per a nens de famílies sense recursos en un acte organitzat per Pericos Solidaris.

Els tres equips participants estaran formats per ex jugadors de Primera Divisió de l'Espanyol, amics i membres del club de fans del pilot de Fórmula 1, Jaume Alguersuari, i representants de les penyes de l'Espanyol.

De moment, en l'equip d'Alguersuari, està confirmada la presència dels nedadors Alan Cabello i Juanmi Rando, del campió del món de trial Adam Raga, del pilot del Mundial de Motociclisme Aleix Espargaró, dels tennistes Nicolás Almagro i Marcel Granollers i d'Ander Mirambell, que va participar en els Jocs Olímpics de Vancouver en la modalitat d'skeleton.

L'entrada a l'esdeveniment, que es farà per la porta 21, serà gratuïta per a tot el públic i cada persona que aporti una joguina podrà fotografiar-se i rebre un autògraf de Jaime Alguersuari.

stats