Esports 26/06/2011

Alguersuari: "Dedico aquest resultat als mecànics. És una recompensa a la seva feina"

El català signa per segon cop consecutiu la 8a posició en una cursa, després d'una gran actuació, amb remuntada inclosa, ja que sortia des del 18è lloc de la graella

Nuria García
1 min
Jaume Alguersuari té motius per somriure. PETER FOX / GETTY IMAGES

BarcelonaJaume Alguersuari ha aconseguit a València sumar punts per segona cursa conseutiva. Després d'una gran cursa, el barceloní ha repetit el seu millor resultat, la vuitena posició, igualant el que ja va aconseguir al Canadà. "Estic molt content amb aquest resultat, sobretot després de sortir des del lloc 18 a la graella. Definitivament va valer la pena concentrar-se en reglatges de carrera. Ha estat una cursa fantàstica i vull agrair la feina als meus mecànics, que van treballar tan dur després dels problemes que vam tenir amb el meu cotxe divendres als entrenaments lliures", ha afirmat el català.

Alguersuari s'ha recordat de la feina dels seus mecànics durant la jornada de divendres i per això els hi ha volgut dedicar el resultat. "Aquest resultat és una recompensa a la feina feta pels mecànics. Els dedico aquest resultat. Tot i que encara lluitem per obtenir el millor dels pneumàtics en la qualificació, crec que ara els comprenem molt millor a la cursa, i això és el millor, ja que els punts s'aconsegueixen els diumenges", ha afirmat.

Sobre la cursa, Alguersuari ha explicat que han estat capaços "de córrer a un ritme constant durant tota la tarda, que és la clau d'aquest resultat. És la primera vegada aquesta temporada que tinc aquesta sensació i estic content per això", ha reconegut.

Amb aquests punts, Alguersuari iguala a la classificació del Mundial el seu company a Toro Rosso, Sebastien Buemi, amb vuit punts.

stats