MOTOCICLISME
Esports 02/07/2011

La pluja sorprèn els pilots de 125 cc i Zarco marca la 'pole'

El francès s'alia amb la pluja, que interromp la sessió oficial d'entrenaments de 125 cc, i abans que la pista estigués molla marca la 'pole position'

Nuria García
1 min

BarcelonaEls entrenaments oficials de 125 cc han estat marcats per la pluja. Quan faltaven més de 30 minuts per acabar la sessió, han començat a caure les primeres gotes i això ha provocat que els pilots comencessin a rodar ràpid per intentar marcar un bon temps abans que la pista es mullés.

El més llest de tots ha estat el francès Johann Zarco, que ha fet un gran gir i ha marcat un temps que, amb pluja, ningú ha pogut superar. I és que quan ha començat a ploure, els pilots han entrat a boxs i no han sortit –només alguns– fins quan restaven 4 minuts pel final. Tot i això, ningú ha pogut millorar els temps i Zarco ha pogut celebrar la seva primera pole des que està al Mundial.

A la primera fila acompanyaran a Zarco Salom i Gadea. Nico Terol, que torna després de perdre's el GP d'Holanda amb problemes al seu dit, ha marcat el cinquè millor registre, mentre que Maverick Viñales, la revelació de la temporada, sortirà des de la tercera fila: setè.

stats