MotoGP
Esports 12/06/2011

Jorge Lorenzo: "Estic molt decebut, he comès l'errada de no esperar el meu moment"

El campió del món de MotoGP ha reconegut avui després de caure al Gran Premi de Gran Bretanya i perdre el liderat de la classificació que ha comès l'errada de no esperar el seu moment

Efe
1 min
Jorge Lorenzo.

SilverstoneEl campió del món de MotoGP, Jorge Lorenzo, ha reconegut avui després de caure al Gran Premi de Gran Bretanya i perdre el liderat de la classificació que ha comès l'errada de no esperar el seu moment.

Lorenzo ha caigut avui sota la pluja al circuit de Silverstone. Això i la victòria del seu màxim rival en la lluita pel títol, l'australià Casey Stoner (Honda), ha propiciat que aquest tingui ara 18 punts d'avantatge.

El pilot de Palma de Mallorca ha explicat en roda de premsa que "com us imagineu, no estic gaire content. Estic molt decebut, he comès l'errada de no esperar el meu moment per avançar Andrea Dovizioso (Honda), que anava bastant més lent. Ha estat el meu error. Estic bé, per sort no m'he fet res i estic bé".

"Jo crec que hagués arribat fins a l'Stoner, tot i que amb més quantitat d'aigua estem pitjor, em veia pilotant bé i amb molta confiança", ha dit.

stats