MotoGP
Esports 01/06/2012

Jorge Lorenzo tanca els entrenaments lliures de MotoGP amb el millor cronòmetre

El mallorquí ha superat notablement el registre del matí i ha aturat el crono en 1:42.099; superant Bautista i Crutchlow; Dani Pedrosa ha acabat a set dècimes

M. Molina
2 min
Jorge Lorenzo, a Montmeló ANDREU DALMAU / EFE

MontmelóJorge Lorenzo ha tancat la sessió del divendres d'entrenaments lliures de MotoGP amb el millor temps del dia, després d'aturar el cronòmetre en 1:42.099. El mallorquí, que ha superat en set dècimes el registre que havia marcat al matí, ha estat el més ràpid per davant d'Álvaro Bautista (+0.207) i Cal Crutchlow (+0.348). Darrera seu, Dani Pedrosa ha acabat a set dècimes, i Casey Stoner -el més ràpid al matí- ha tancat el dia a un segon.

El pilot mallorquí de Yamaha ha dominat pràcticament la segona sessió del dia. Als primers girs ha millorat el temps del matí i s'ha situat al capdavant d'aquests entrenaments lliures. Tanmateix, i mentre alguns pilots optaven per fer simulacions de cursa o provar alguns components de les motos, els entrenaments s'han animat en els últims deu minuts. La majoria de pilots han optat per posar la moto en les millors condicions possibles i optar per fer una volta ràpida a Montmeló.

Així s'han anat rebaixant els temps de manera progressiva, fins que ha baixat la bandera de quadres. Finalment, Lorenzo ha aconseguit el millor registre; mentre alguns dels favorits a la victòria de diumenge (com Pedrosa o Stoner) han quedat molt despenjats d'aquesta llista. Hector Barberà ha estat cinquè, a cinc dècimes. Mentre Valentino Rossi, que va fer un bon pilotatge sota la pluja de Le Mans, ha tornat a evidenciar els problemes amb la Ducati i tan sols ha pogut ser dotzè (l'últim de les motos de fàbrica) a un segon i mig.

Aleix Espargaró ha tornat a demostrar un bon ritme de cursa i ha estat el més ràpid entre les CRT (el 13è a la classificació general) a dos segons i mig del millor registre. Mentre Ivan silva ha acabat a la 18a posició a 4.4 segons.

Aquest dissabte es farà una nova sessió d'entrenaments lliures al matí, i a partir de les 13.55 de la tarda els pilots saltaran a la pista per disputar-se la 'pole positiion' de cara a la cursa del diumenge.

stats