MOTOCICLISME
Esports 01/02/2011

Lorenzo: "Ja vaig dir a València que era important no aixecar tant la roda"

El pilot mallorquí diu que ha aprofitat la primera jornada d'entrenaments oficials. Diu que l'equip ha millorat una mica, però que no ha fet grans canvis

Redacció
1 min
Jorge Lorenzo, durant un descans dels entrenaments que se celebren a Sepang.

SepangEl pilot mallorquí Jorge Lorenzo ha aconseguit el segon millor temps en la primera jornada d'entrenaments d'aquesta temporada que s'estan celebrant en el circuit de Sepang. "Tal i com ja vaig dir a València en els últims entrenaments de l'any passat, la moto del 2011 ha d'aixecar menys la roda davantera per poder obrir abans l'accelerador a les corbes, i és veritat que en algunes corbes ara som més ràpids", ha explicat el campió del món de MotoGP de 2010.

Des del seu punt de vista, aquesta primera jornada d'entrenaments ha estat bona i a més li ha donat la possibilitat de provar diverses coses de la moto, si bé ha apuntat que el seu equip ha aconseguit "millorar una mica, però sense grans canvis".

"Hem tirat una mica més fort al final dels entrenaments per ser més ràpids i continuarem amb el següent esglaó en els nostres plans durant la jornada de demà", ha conclòs Lorenzo.

stats