MOTOGP
Esports 12/06/2012

Jorge Lorenzo allarga el contracte amb Yamaha fins al 2014

El pilot balear és el primer a moure fitxa i desmenteix així els rumors que apuntaven que seria el substitut de Casey Stoner a Honda

N. García
1 min
Jorge Lorenzo, celebrant el seu triomf en la cursa de MotoGP a Montmeló / YAMAHAMOTOGP.COM

BarcelonaJorge Lorenzo ha allargat el contracte amb Yamaha fins al 2014. Així ho ha fet oficial l'escuderia en un comunicat a la seva web. El pilot balear ha estat el primer a moure fitxa, i d'aquesta manera desmenteix els rumors que el col·locaven a Honda després que el pilot australià Casey Stoner anunciés la seva retirada per a finals d'any.

"Sempre ha estat la meva primera opció, quedar-me aquí. Aquesta important negociació ha acabat amb un resultat positiu i estic content. Ara em puc concentrar en el campionat i tinc moltes ganes de tornar a Yamaha la confiança que han dipositat en mi a partir de Silverstone aquest cap de setmana", ha dit Lorenzo, que ha afegit: "Espero guanyar molts campionats més junts; el meu somni d'acabar la carrera amb Yamaha és ara més a prop de convertir-se en una realitat!".

El pilot balear es va incorporar a Yamaha el 2008. Va aconseguir el quart lloc en la seva primera temporada i es va convertir e en el 'rookie' de l'any. En el seu segon any va ser el número dos, i després va passar a convertir-se en Campió del Món de MotoGP el 2010. La temporada passada va ser segon, i enguany encapçala el Mundial després que se n'hagin disputat cinc curses.

stats