FÓRMULA 1
Esports 29/11/2011

Raikkonen torna a la Fórmula 1 amb Lotus Renault

El pilot finlandès, campió del món de F1 l'any 2007 amb Ferrari, ha signat amb Lotus Renault per dues temporades

Efe
1 min
Raikkonen ha signat per dues temporades amb Lotus Renault.

BarcelonaEl finlandès Kimi Raikkonen, campió Mundial de F1 l'any 2007 al volant d'un Ferrari, tornarà a la Fórmula 1 el proper any amb Lotus Renault GP, segons ha informat aquest dimarts al matí l'equip.

Raikkonen va deixar la Fórmula 1 al final del 2009 i després del seu pas pel Mundial de Ral·lis, ha decidit tornar i ha signat un contracte de dos anys amb Lotus Renault.

El finlandès, de 32 anys, acumula en la seva carrera a la Fórmula 1 18victòries, 62 podis i 16 poles.

Raikkonen, que va començar a la Fórmula 1 l'any 2001 de la mà de Sauber, va passar després a McLaren, escuderia amb la qual va ser subcampió mundial el 2003 i 2005 abans de fitxar per Ferrari.

"Estic encantat de tornar a la Fórmula 1 després de dos anys fora i estic agraït a Lotus Renault GP per oferir-me aquesta oportunitat", assenyala Raikkonen en el comunicat de l'equip.

El finlandès assegura que la seva etapa al Mundial de Ral·lis li ha estat útil per evolucionar com a pilot, però que "ha estat una elecció senzilla tornar amb Lotus Renault" i que li ha agradat notablement l'ambició de l'equip, en què espera "exercir un paper important en un intent de portar-lo a la part davantera de la graella".

stats