Motor
Esports 18/08/2011

Laia Sanz comença aquest cap de setmana la lluita pel seu onzè Mundial de trial

La pilot de Corbera correrà la primera prova del mundial femení, i segona de l'europeu, a Alemanya. Sanz opta al seu 11è títol mundial i 10è europeu

Redacció
1 min
La pilot de trial Laia Sanz, damunt de la seva moto

BarcelonaAquest cap de setmana arrenca el Mundial de trial femení amb la prova que es disputarà a la ciutat alemanya de Grossheubach, on, a més, també es correrà la segona cita del campionat europeu.

El diumenge 21 es disputarà la primera prova puntuable pel Mundial, mentre que dissabte 20 es correrà la cursa corresponent al campionat Europeu.

El campionat mundial i l'europeu només compten amb tres proves. La segona del Mundial, i tercera i última de l'Europeu, es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 d'agost a la República Txeca, mentre que el Mundial es tancarà a Itàlia el 16 de setembre.

La pilot de Corbera de Llobregat, Laia Sanz, als seus 25 anys, afronta el repte de conquerir el seu onzè títol mundial, i també el desè europeu femení, a més del Trial de les Nacions, que es disputarà el 17 de setembre a Itàlia, un dia després de la cloenda del Mundial.

L'any passat, Sanz ja va aconseguir Europeu, Mundial i Trial de Nacions, i enguany s'ha preparat per repetir l'èxit. La pilot és conscient de la pressió que suposa que el campionat sigui tan curt: "Has de donar el tot pel tot, perquè només hi ha tres carreres puntuables i un mal resultat condiciona molt les teves possibilitats".

stats