DAKAR 2012
Esports 02/12/2011

Laia Sanz: "Estem treballant 'a tope' per poder celebrar alguna cosa el dia 16 de gener"

La pilot de Corbera lluitarà per repetir el triomf en la categoria femenina al Dakar de la mà de Gas Gas, el seu nou equip, i amb l'ajuda del seu nou motxiller, Marc Guasch

Nuria García
1 min
Laia Sanz i Marc Guasch, amb la moto amb la que competiran al Dakar. GAS GAS

BarcelonaLaia Sanz tornarà a participar al Dakar 2012, aquest cop de la mà de Gas Gas. La marca catalana, que debuta de manera oficial al Dakar, ha comptat amb la pilot de Corbera i amb Marc Guasch, que després de diverses participacions a nivell individual, aquest cop ho farà com a motxiller de Laia Sanz.

La decisió de Gas Gas de prendre part en el Dakar 2012 i de comptar amb Sanz i Guasch va ser una mica precipitada i han tingut poc temps per preparar la prova off-road més dura a nivell internacional. "Tothom s'hi ha esforçat molt. És una motivació nova i l'afronto amb moltes ganes. És un projecte maco, a llarg termini. Estem treballant a tope per poder celebrar alguna cosa el dia 16 de gener", ha dit Laia Sanz durant la presentació de l'equip, que s'ha fet a les instal·lacions de la Fundació Step by Step.

Per Marc Guasch aquesta edició del Dakar també serà una novetat. "Afrontem el Dakar en plenes condicions. Estem contents i intentarem que la Laia pugi al podi en la seva categoria i que també millori la seva marca a nivell individual", ha comentat el pilot de La Garriga. Guasch ha afirmat que ara els queda "poc temps per treballar" i ha explicat com preparen el Dakar. "Aquests dies estem entrenant aquí, després anirem a Saragossa. Confiem en la feina feta fins a dia d'avui", ha conclòs.

stats