TRIAL
Esports 27/08/2011

Laia Sanz conquesta el seu desè europeu consecutiu

Amb la victòria d'aquest dissabte a la República Txeca, la pilot ha aconseguit un ple de victòries en el torneig europeu. Si diumenge guanya, sumaria un altre títol: l'onzè Mundial

Redacció
1 min
Laia Sanz, celebrant el seu desè europeu de trial. G2F MEDIA

BarcelonaLaia Sanz ha aconseguit el seu desè títol europeu, després d'haver vençut en el trial de la República Txeca, tercera i última prova del certamen, que s'ha disputat aquest dissabte a la localitat de Tanvald.

Amb dues victòries en les dues proves anteriors, Laia Sanz en tenia prou si acabava entre les quatre primeres, però no ha volgut deixar ni un cap per lligar, i des del primer moment ha imposat la seva llei sobre el terreny. "Era molt important fer-ho bé, perquè les zones eren molt fàcils i si cometia una errada seria difícil remuntar, així que n'he sortit molt concentrada", ha comentat Laia Sanz.

La pilot de KH-7 s'ha imposat amb una superioritat total i ha finalitzat el recorregut amb zero punts de penalització i amb una hora d'antelació sobre els seus principals contrincants, que no han tingut una jornada afortunada i han acumulat puntuacions més altes.

"Estic molt contenta perquè el trial ha anat molt bé i he aconseguit acabar a zero, que sempre és una cosa molt complicada. Si la setmana passada no m'haguessin donat un cinc una mica dubtós hauria acabat el campionat sense cap penalització. Aconseguir el desè europeu està molt bé. Ara queda l'altre gran objectiu de la temporada, que és guanyar l'onzè mundial, i demà tinc l'oportunitat de fer-ho", ha comentat la pilot catalana

Als seus 25 anys d'edat, Laia Sanz es manté imbatuda en l'europeu des del 2002, quan va guanyar el primer dels seus deu títols continentals, tots de manera consecutiva. Aquest diumenge, també a República Txeca, té l'oportunitat d'ampliar el seu espectacular palmarès i alçar-se amb l'onzè títol mundial.

stats