TRIAL
Esports 21/08/2011

Laia Sanz s'imposa en la primera prova del Mundial de Trial i marxa directa cap al seu onzè títol

La catalana s'imposa en la primera prova del Mundial de Trial femení fent només cinc punts en la primera ronda i tancant la segona sense cap errada

Redacció
1 min
La pilot de trial Laia Sanz, damunt de la seva moto

Grossheubach (Alemanya)Laia Sanz (Montesa Cota 4RT) s'ha imposat aquest diumenge en la prova inaugural d'una nova edició del Campionat del Món de Trial Femení, competició que constarà de dues proves més i que per a la classificació final es comptabilitzaran els dos millors resultats de cada participant. Per a Laia Sanz aquest ha estat un cap de setmana pletòric, ja que aquest dissabte també va aconseguir el triomf en la segona cita del Campionat d'Europa.

El proper cap de setmana, a Tanvald (República Txeca), la pilot de Montesa ho té tot a favor per aconseguir dissabte el seu desè títol continental –en té prou amb una quarta posició– i al dia següent tindrà davant seu la primera oportunitat per deixar sentenciat el que serà el seu onzè títol mundial.

En el mateix terreny que dissabte però amb major dificultat en les zones més selectives i una mica més suavitzades la resta, Laia Sanz no ha donat cap opció aquest diumenge al matí, acabant la primera volta amb 5 punts, la meitat de la seva rival més immediata, i rubricant el seu triomf sense la més mínima errada en la segona ronda.

La pilot ha comentat com s'ha sentit i com ha vist el recorregut: "Han estat interessants els canvis efectuats en les zones, ja que les més exigents han permès establir grans diferències. A la segona volta, a més, he accelerat el ritme per evitar la pluja amb la qual s'han trobat les meves rivals. El mal d'esquena que em va afectar dissabte no m'ha pertorbat i he tancat amb total satisfacció un cap de setmana en el qual no podria haver demanat més. Espero que el pròxim sigui tan positiu com aquest".

stats