MotoGP
Esports 03/06/2012

Lorenzo: "Em sento més madur que mai"

El mallorquí, primer a Montmeló, ha explicat que donava per bona la segona posició que quan ha vist l'error de Pedrosa no ha dubtat en lluitar per guanyar

Efe
2 min

MontmelóEl mallorquí Jorge Lorenzo, líder del Mundial de MotoGP, ha assegurat després de guanyar el Gran Premi de Catalunya de Motociclisme que ara se sent "més madur que mai" com a pilot.

"És increïble com està anant el campionat. A més no estem guanyant de manera fàcil. És molt disputat i això em fa encara més feliç perquè estic arribant a un nivell de paciència i maduresa que em fa sentir orgullós", ha comentat Lorenzo.

El pilot ha admès que el segon lloc era "bo", però que en veure que Pedrosa abaixava una mica el ritme ha decidit esperar un error del català per superar-lo i donar-ho tot per guanyar.

"Pedrosa ha comès un error a l'Estadi i tot i que sabia que aquest avançament era molt just, m'he dit: aquest és el moment. He pensat que si premia l'accelerador al màxim m'escaparia", ha assegurat.

Lorenzo, que lidera el Mundial amb 20 punts sobre Stoner i 30 respecte Pedrosa, ha dit que ara no és el moment de fer números sinó de "continuar intentant guanyar cada cursa".

"El que més m'interessa és guanyar el campionat. I quan no es pot guanyar a una cursa s'ha d'intentar quedar segon. La segona posició ja la donava per bona, però no pensava renunciar tan ràpidament i quan he vist que podia atacar ho he fet", ha resumit.

El pilot de Yamaha ha manifestat que esperava més agressivitat per part de Stoner, que aquest diumenge ha acabat quart. Però ho ha justificat dient que la pista estava una mica més relliscosa per la pluja que ha caigut aquest matí.

Per últim, Lorenzo no ha donat importància als xiulets que s'han sentit a Montmeló quan ha sonat l'himne espanyol, i simplement ha declarat: "Jo no em fico en política".

stats