Motociclisme
Esports 04/06/2011

Jorge Lorenzo, satisfet perquè podrà sortir des de la primera fila a Montmeló

El Mallorquí ha quedat 3r i compartirà la primera línia de la graella amb Simonecelli, que ha assegurat que la 'pole' "és la millor manera de tancar l'incident i la polèmica de Le Mans"

Martí Molina
2 min
Jorge Lorenzo, satisfet per haver-se situat a la primera fila a Montmeló

MontmelóJorge Lorenzo ha acabat els entrenaments oficials del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme molt satisfet, i és que el mallorquí sortirà aquest diumenge des de la primera fila, un fet que supera les expectatives inicials d'un pilot que últimament ha tingut problemes amb la posta a punt de la seva Yamaha.

"Al matí estava molt content perquè era a prop de Stoner i volia estar-hi encara més. A l'inici dels entrenaments oficials m'he trobat bé i he intentat apretar. Els altres anaven molt ràpids però al final ho he aconseguit i podré sortir des de la primera fila", ha dit Lorenzo.

Com també s'ha mostrat molt satisfet l'italià Marco Simoncelli, que amb la seva Honda s'ha colat a la pole. "És la millor manera de tancar l'incident i la polèmica de Le Mans. Estic molt content, no m'ho esperava, ja que el Casey (Stoner) era més ràpid que jo a totes les sessions", ha dit el pilot que en l'anterior Gran Premi va protagonitzar una acció polèmica amb Pedrosa i que van acabar amb el de Castellar del Vallès pel terra i amb una lesió a la clavícula. Sobre la cursa d'aquest diumenge, Simoncelli ha explicat que està "molt confiat" tot i que considera "difícil superar un pilot com Stoner a la pista". En qualsevol cas, el corredor de l'equip Gresini ha valorat positivament haver pogut "solucinar els problemes amb la posta a punt de la moto", fet que li ha permès lluitar i aconseguir la pole als entrenaments oficials.

D'altra banda, l'australià Casey Stoner, que ha finalitzat segon, ha reconegut acabar els entrenaments "decebut" perquè amb el seu equip no han encertat la pressió correcta als pneumàtics. Encara que el pilot d'Honda considera que han "treballat bé" per tenir una moto en les màximes condicions a la cursa de Montmeló.

stats