MOTOGP
Esports 22/09/2011

Lorenzo: "Yamaha en cap moment m'ha obligat a anar al Japó"

El pilot de MotoGP ha assegurat que no ha rebut cap pressió de Yamaha per participar en el Gran Premi del Japó que es disputa el primer cap de setmana d'octubre

Nuria García
1 min

BarcelonaEl pilot de MotoGP Jorge Lorenzo ha assegurat aquest matí que no ha rebut cap pressió de Yamaha per participar el primer cap de setmana d'octubre en el Gran Premi del Japó. El pilot balear, un dels més reacis a anar a Motegi, diu que no té cap dubte i que hi anirà tranquil.

"Si he pres la decisió d'anar-hi és perquè no en tinc cap dubte, si tingués el mínim dubte em quedaria a casa. La veritat és que Yamaha en cap moment m'ha obligat a assistir a aquesta cursa, m'ha donat l'opció de triar i al final després de molt temps, tenir molta informació i consultar amb experts, hem decidit anar-hi", ha afirmat Lorenzo aquest dijous al matí a Barcelona, en un acte solidari amb la Fundació Banc d'Aliments.

El pilot ha recordat que, com a mesura de precaució, portaran les begudes i el menjar des de casa. "El més important és la meva salut i la de la gent del meu equip", ha dit Lorenzo.

Respecte al campionat del món, Lorenzo ha reiterat que és "pràcticament impossible" que pugui revalidar el títol de campió del món que va aconseguir la temporada passada, ja que a falta de 100 punts per disputar, Casey Stoner manté un avantatge de 44 punts sobre el balear. "És un pilot molt, molt bo, extraordinari. Sense aquest talent no guanyaria curses. També la mecànica l'està ajudant molt aquest any, a nosaltres una mica menys, i això fa que la diferència sigui tan gran", ha dit.

stats