MOTO2
Esports 01/06/2012

Luthi, el més ràpid en els primers entrenaments lliures de Moto2 per davant de Pol Espargaró

El pilot suís aconsegueix ser mig segon més ràpid que el petit dels Espargaró, que ha estat el millor català, marcant el segon millor registre

N. García
1 min
Thomas Luthi, el més ràpid a Moto2 / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

MontmelóThomas Luthi ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures de la categoria de Moto2 del GP de Catalunya. El suís ha estat l'únic pilot de tota la graella en rodar en 1:46, i amb un temps de 1:46.597 ha aconseguit treure-li mig segon al segon classificat, el granollerí Pol Espargaró.

El català, que ha liderat durant un temps la classificació, ha vist com en els darrers compassos Luthi tornava a col·locar-se primer. De fet, el suís ha millorat el seu temps tot just en l'últim gir abans de la bandera a quadres.

Per darrere d'ells dos han acabat Redding i Di Meglio. Pel que fa a la resta de pilots dels països catalans, Tito Rabat ha aconseguit el setè millor temps, Toni Elias l'11è, just per davant de Marc Márquez i d'Àxel Pons.

El rubinenc Jordi Torres ha marcat el 18è millor registre, mentre que Ricky Cardús i Nico Terol han estat 24è i 25è respectivament. Àngel Rodríguez ha acabat 27è i per últim, Elena Rosell ha finalitzat la primera sessió d'entrenaments lliures en la 31a posició.

stats