Fórmula 1
Esports 10/03/2011

Marc Gené: "Ningú no pot saber com n'és de temible, Red Bull"

El provador de Ferrari ha assegurat avui que amb vista al pròxim mundial de Fórmula 1 ni ell mateix "ni ningú no pot saber com n'és de temible" l'escuderia Red Bull

Redacció
1 min

MadridEl provador de Ferrari, el català Marc Gené, ha assegurat avui que amb vista al pròxim mundial de Fórmula 1, que començarà el 27 de març, ni ell mateix "ni ningú no pot saber com n'és de temible", l'escuderia britànica Red Bull.

Així s'ha expressat Gené a la presentació de la cobertura de La Sexta per al Mundial, en la qual ha subratllat la importància que per a aquest any tindran els pneumàtics i ha reconegut que "està costant una mica més" deduir què està passant en els tests.

El provador de Ferrari s'ha mostrat convençut que el cotxe de l'escuderia "ha nascut bé" i és optimista de cara a la consecució del campionat.

Això no obstant, el pilot de Sabadell (Vallès Occidental) ha subratllat: "Ni jo, ni ningú no pot saber realment com n'és de temible, aquest Red Bull".

Sobre Fernando Alonso, ha recordat que l'any passat els caps d'equip, els quals segons el seu parer són els que coneixen més la feina dels pilots, el van considerar el millor.

"Va fer carreres que no es podien millorar i va rendir més que no s'esperava", ha estimat Gené, que, en aquest sentit, ha indicat que Ferrari té "un pilot que els altres no tenen".

"La seva adaptació a Ferrari va ser molt ràpida i el normal és que aquest any sigui molt millor", ha augurat Gené.

stats