Motociclisme
Esports 04/06/2011

Aleix Espargaró: "Intentaré fer el meu primer podi a Moto2 davant la meva afició"

El pilot de Granollers creu que serà "més fort" que a Le Mans, mentre Marc Màrquez només es marca com a objectiu fer una bona sortida i acabar la cursa

Martí Molina
1 min
Aleix Espargaró és felicitat per la seva mare, Anna, a Montmeló

MontmelóAleix Espargaró ha donat la sorpresa a la sessió d'entrenaments oficials del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme i ha aconseguit la segona posició a la línia de sortida, només per darrera de l'alemany Stefan Bradl. És la primera vegada que el pilot de Granollers aconsegueix situar-se a la primera línia de l'engraellat des que corre a la categoria de Moto2, i el següent objectiu és intentar assolir el seu "primer podi a la cursa de casa".

"He lluitat per aconseguir la pole fins a l'últim moment. A Le Mans vam ser forts, aquí encara ho serem una mica més", ha dit Espargaró, per concloure que intentarà "fer el meu primer podi a Moto2 davant la meva afició".

D'altra banda, Marc Màrquez sortirà cinquè, a la segona fila. El motorista de Cervera ha explicat que han millorat "mica en mica durant el cap de setmana", després de perdre's la primera sessió d'entrenaments per culpa d'una caiguda. Però s'ha mostrat "content" pel temps que ha aconseguit ja que ha pogut "fer moltes voltes" i això li "dóna un bon ritme per cursa".

De cara a aquest diumenge, Màrquez vol "fer una bona sortida, primer; i després acabar la cursa", i recalca que no es marca el podi com un objectiu. Tot i això, sí que reconeix que encara falta una mica per tenir la moto a punt per la carrera, i que confia en un 'Warm Up' en sec per acabar d'ajustar-la.

stats