Moto2
Esports 10/02/2011

Marc Márquez: "Encara hem de fer més voltes i seguir millorant"

El pilot ha descrit com a "bastant bo" els resultats de la primera jornada d'entrenaments al circuit de Xest, però ha recordat que encara falta avanaçar "molt més"

Redacció
1 min
Marc Márquez durant els primers entrenaments a Xest.

ValènciaEl pilot de Suter de Moto2, Marc Márquez, ha assegurat que el resultat global dels entrenaments inicials en la nova categoria ha estat "bastant bo", però que han de tenir "molta paciència" i anar "pas a pas" després d'haver realitzat les primeres voltes al circuit de Xest a València.

"Aquest traçat és molt més lent que el del Circuit de Catalunya i, a més, ha estat la primera vegada que he rodat aquí amb la Moto2. No hem realitzat massa voltes, però el resultat global ha estat bastant bo", ha destacat el pilot.

Márquez ha assegurat que han provat "configuracions diferents" durant l'entrenament i que espera que en la jornada de demà, puguin avançar "molt més". "Cal continuar amb la mateixa línia de treball, però ara hem de tenir molta paciència i anar pas a pas. Ens queden dos dies per davant i molt marge de millora", ha afegit el de Cervera.

stats