Motociclisme
Esports 26/10/2011

Marc Márquez rep l'alta mèdica, tot i que haurà de guardar repòs

El pilot s'ha sotmès a una sèrie de proves mèdiques arran de la seva caiguda en els primers entrenaments lliures que li va ocasionar problemes de visió

Efe
1 min
Marc Márquez només ha fet tres voltes als entrenaments oficials

BarcelonaEl pilot Repsol Marc Márquez, que va patir una caiguda durant els entrenaments previs a l'última prova del Mundial celebrada a Malàisia fet que va impedir-li participar-hi, ha rebut avui l'alta mèdica, tot i que haurà de guardar repòs els pròxims dies.

Segons ha informat l'USP Institut Universitari Dexeus, el pilot s'ha sotmès a una sèrie de proves mèdiques arran de la seva caiguda en els primers entrenaments lliures que li va ocasionar problemes de visió.

Els metges l'han sotmès a un examen exhaustiu i a diferents proves d'imatge, i l'han mantingut en observació durant 48 hores sota tractament mèdic.

l doctor Xavi Mir ha explicat que Márquez presenta un traumatisme a l'espatlla esquerra, una ferida incisa al mentó i cremades de segon grau al genoll dret, que requereixen cures perquè la pell es vagi regenerant.

Un altre dels doctors que l'ha atès, Ángel Charte, ha informat que l'accident va produir a Márquez "un traumatisme cranial amb afectació braquial i diverses policontusions al cos".

Quant als problemes de visió, Charte ha explicat que el pilot pateix un edema periorbitari que li produeix una dipoplia vertical i seqüencial (visió doble) i es descarta qualsevol altre tipus de lesió.

Els metges han comunicat que la participació de Márquez al Gran Premi de la Comunitat Valenciana (del 4 al 6 de novembre) es decidirà en els pròxims dies, en funció de la seva evolució física.

stats