MOTOR
Esports 16/04/2012

Marc Coma buscarà al Sealine Rally la segona victòria al Mundial de Ral·lis Cross-Country

La prova consta d'un pròleg i de quatre etapes. En total, els pilots recorreran 1.340 quilòmetres, 1.241 dels quals cronometrats, de dunes i calor

Ara
1 min
Marc Coma va guanyar l'Abu Dhabi Desert Challenge / REPSOLMEDIA

BarcelonaEl quatre vegades Campió del Món, Marc Coma, competirà a partir d'aquest dimarts i fins dissabte al Sealine Cross-Country Rally, a Qatar. Un pròleg i quatre etapes –en total 1.340 quilòmetres, 1.241 dels quals cronometrats– de dunes i calor esperen els pilots que hi prenen part.

Coma intentarà sumar el segon triomf consecutiu al Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country en una prova en què també hi prendran part els catalans Jordi Viladoms i Gerard Farrés, de l'equip Bordone Ferrari, a més del castellonenc Joan Barreda.

Un pròleg d'11 quilòmetres –aquest dimarts 17– donarà pas a quatre dures etapes, de les quals destaca la penúltima, la més llarga, amb 365 quilòmetres.

"Arribem a la segona cursa molt animats. Hem pogut descansar uns dies a casa i estem molt motivats, així que ara ja cal concentrar-se en aquesta nova prova. Té algunes incògnites per a nosaltres, perquè és un país nou per a mi i un desert en el qual mai abans he corregut. Serà un ral·li diferent del d'Abu Dhabi, per exemple, que és molt a prop d'aquí. Trobarem un terreny més dur, amb més pedra, i haurem d'estar atents des del principi, perquè és una carrera molt curta i no hi ha marge per recuperar errors, així que caldrà tirar fort des del principi", ha comentat Marc Coma, que lidera el Campionat del Món de l'especialitat.

stats