CAMPIONAT DEL MÓN DE RAIDS
Esports 30/03/2012

Marc Coma, a la recerca de la seva quarta victòria consecutiva a Abu Dhabi

El subcampió del Dakar arrenca una nova edició del Campionat del Món de Raids participant en l'Abu Dhabi Desert Challenge, prova que ja ha guanyat en cinc ocasions

Ara
1 min
Marc Coma vol el seu quart triomf consecutiu a Abu Dhabi / REPSOLMEDIA.COM

BarcelonaMarc Coma, guanyador de les tres últimes edicions de l'Abu Dhabi Desert Challenge, disputarà entre l'1 i el 6 d'abril la primera prova del Campionat del Món de 'Cross Country' 2012. El pilot català s'enfrontarà a més de dos mil quilòmetres, 1.520 d'ells cronometrats, a la recerca de la victòria en una prova en la que ja compta cinc triomfs (2006, 2007, 2009, 2010 i 2011).

Després del pròleg que es disputarà aquest proper diumenge a la tarda, dilluns arrencarà la primera de les cinc etapes que marquen l'inici del Campionat del Món de Ral·lis 'Cross Country'. Grans dunes, sorra blanca i temperatures molt altes acompanyaran Coma, que recorrerà la regió occidental d'Al Gharbia i el desert de Liwa. Cinc dies de competició en què cada quilòmetre compta, en una prova en què difícilment es podran recuperar els errors. L'especial més dura serà en la quarta etapa, la més llarga del ral·li, amb més de 500 quilòmetres, 318 d'ells cronometrats.

"L'Abu Dhabi Desert Challenge sempre és un prova molt exigent, sobretot per les temperatures, per sobre de 40ºC, i perquè no es poden cometre errors. És una prova curta, de molta intensitat, i on és molt important no cometre errors, perquè després no hi ha temps per recuperar-los. A més, estaran pràcticament tots els pilots importants del Dakar, així que serà important competir bé dia a dia", ha assegurat el català.

stats