DAKAR 2012
Esports 04/01/2012

Marc Coma guanya la quarta etapa del Dakar i retalla dos minuts a Despres en la general

Pedrero ha estat sisè i el segon millor català. Farrés ha entrat en l'11a posició; Viladoms, en la 15a; Barreda, en la 73a, i Laia Sanz, en la 86a

Nuria García
1 min
Marc Coma, durant la quarta etapa del Dakar entre San Juan i Chilecito.

BarcelonaDesprés d'equivocar-se en la tercera etapa, aquest dimecres Marc Coma ha tingut una jornada plàcida. El pilot català s'ha tornat a adjudicar una nova etapa, la que transcorria entre San Juan i Chilecito, i, a més ha aconseguit retallar dos minuts i dos segons amb Cyril Despres en la general.

L'holandès Verhoeven ha estat el tercer pilot més ràpid en acabar l'etapa a 8 minuts i 26 segons de Coma. El motxiller de Coma, Joan Pedrero, ha acabat sisè, a 11 minuts i 20 segons del líder de l'etapa, mentre que Gerard Farrés ha entrat onzè, a 15 minuts i 26 segons de Coma, i Jordi VIladoms, quinzè, a 17 minuts i 36 segons.

Els que no han tingut gaire sort han estat Joan Barreda i Laia Sanz. El primer ha entrat en la posició 73a i Laia Sanz, en la 86a. I és que en el quilòmetre 210, la catalana ha caigut i s'ha fet mal a la mà. A més, se li ha foradat el dipòsit de benzina i el seu motxiller, Marc Guasch, li ha hagut de passar benzina perquè la pilot pogués arribar a Chilecito.

Ara, el francès Cyril Despres segueix encapçalant la classificació general, amb 8 minuts i 10 segons d'avantatge respecte de Marc Coma, que en la quarta jornada li ha retallat dos minuts. El tercer classificat és Helder Rodrigues, a més de 26 minuts de Despres.

Després de la penalització de 45 minuts que va rebre en la tercera etapa per saltar-se un waypoint, Joan Barreda és ara 45è a la general, a 3 hores i 44 segons del líder, mentre que Laia Sanz, que en la tercera etapa també va ser penalitzada amb 40 minuts per la mateixa raó, és 66a, a 4 hores, 9 minuts i 6 segons de Despres.

stats