DAKAR
Esports 02/01/2012

Marc Coma guanya la segona etapa del Dakar i es col·loca líder de la general

El pilot de KTM s'ha adjudicat el triomf per davant de Cyril Despres, Joan Barreda i Francisco 'Chaleco' López i ara és líder de la general, a 2:30 de Chaleco, segon

Nuria García
1 min
El català Marc Coma s'ha imposat en la segona etapa del Dakar.

BarcelonaEl pilot català de KTM Marc Coma ha aconseguit la victòria en la segona etapa del Dakar. El català s'ha imposat a la resta de rivals i ha aconseguit col·locar-se líder de la general.

En l'etapa d'aquest dilluns, entre Santa Rosa de la Pampa i San Rafael, Coma ha aconseguit treure 1:18 a Cyril Despres, el segon classificat del dia. Tercer ha estat Joan Barreda i quart, Francisco Chaleco López. Pel darrere han acabat Pedrero (10è) i Viladoms (11è).

Amb el triomf, Coma se situa líder de la general, amb 2:30 d'avantatge respecte a Chaleco López i 2:52 sobre Cyril Despres. Pel que fa a la resta de catalans, Joan Barreda és cinquè; Joan Pedrero novè; Jordi Viladoms desè i Gerard Farrés catorzè.

De la seva banda, Laia Sanz ha acabat l'etapa en la 53a posició, a 46:30 de Coma, i ara ocupa la 54a posició a la general, a 56:39 del líder.

stats