Marc Márquez
Esports 07/02/2011

Marc Márquez torna a la feina al Circuit de Catalunya

Bones sensacions del pilot de Repsol durant els seus primers entrenaments per adaptar-se a Moto2 després de la pausa hivernal

Redacció
1 min
Primer entrenament de Marc Márquez a Moto2.

BarcelonaDesprés dels dos mesos que el reglament prohibeix entrenar amb les motos del Mundial, Marc Márquez ha tornat a posar-se el mono per continuar amb el seu procés d'adaptació a Moto2. El pilot de Repsol ha aprofitat una jornada solellada al Circuit de Catalunya per retrobar-se amb les sensacions sobre la seva moto, a la qual no havia pujat des del passat mes de novembre.

El vigent Campió del Món de 125cc ha completat avui 54 voltes al traçat català seguint un pla específic d'adaptació a la nova categoria. Sense realitzar grans canvis a la seva moto, Márquez s'ha centrat en agafar noves referències del traçat i de la seva nova moto, més gran i pesada.

Després de dos mesos allunyat dels circuits, Marc Márquez ha acabat aquesta primera jornada satisfet amb el seu rendiment a la pista, on demà completarà una segona i última sessió d'entrenaments. "El primer dia sempre costa una mica tornar a agafar el ritme després d'estar parat tan de temps, però amb l'ajuda de l'equip anem progressant pas a pas", ha afirmat Márquez.

Un cop acabats els entrenaments de demà, l'equip posarà rumb a València per seguir els entrenaments previstos per dijous, divendres i dissabte d'aquesta setmana.

stats