MOTO2
Esports 17/09/2011

Marc Márquez torna a plantar cara a Bradl

El català torna a superar el líder del Mundial de Moto2, que als entrenaments oficials només ha pogut ser quart. Elena Rosell es classifica per primer cop per a una cursa del Mundial

Nuria García
1 min
Marc Márquez, feliç per la nova 'pole'. LLUÍS GENÉ / AFP PHOTO

BarcelonaDesprés d'unes primeres curses per oblidar, Marc Márquez està entestat en plantar cara a Stefan Bradl. El cerverí ha tornat a superar-lo, com passa en la majoria de circuits, i aquest dissabte ha tornat a ser el més ràpid als entrenaments oficials del GP d'Aragó, a Motorland.

Márquez ha aconseguit un gran temps als entrenaments oficials, deixant a més de mig segon Julian Simon, que ha fet el segon millor crono. Al seu costat, aquest diumenge sortirà Scott Redding, mentre que el líder del Mundial, Stefan Bradl, ho farà des de la segona fila. L'alemany comença a sentir de ben a prop la pressió de Márquez, que mica en mica li retalla punts en la classificació general.

Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró ha aconseguit el sisè millor temps, mentre que el seu germà Pol ha marcat el vuitè millor registre. Pel darrere, Tito Rabat ha estat vintè, Jordi Torres ha marcat el 22è millor temps; Ricky Cardús el 26è i Joan Olivé, el 35è.

Elena Rosell, que torna a competir en una cursa del Mundial, ha aconseguit per primera vegada classificar-se en uns entrenaments, i aquest diumenge podrà prendre la sortida a Motorland. Ho farà des de l'última posició, 39a.

stats