MOTOCICLISME
Esports 01/12/2010

Marc Márquez: “Serà complicat per les diferències de categoria”

L'actual campió del món de 125 cc s'està acostumant ràpidament a una moto d'un pes major que la que ha pilotat fins ara i que l'obligarà a esforçar-se més

Redacció
1 min
Marc Márquez, durant els entrenaments a Jerez.

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Marc Márquez ha reconegut que la propera temporada, la del seu debut a Moto2 després d'haver-se proclamat campió del món de 125 cc, “serà complicada per les diferències que existeixen entre les categories”.

El pilot de Cervera, que després de no haver pogut entrenar a Montmeló a causa de la pluja comença vacances fins al febrer, s'està acostumant ràpidament a la seva nova moto. “He hagut de variar una mica la meva manera de pilotar, ja que el pes de la Moto2 respecte a la 125 cc m'obligarà a esforçar-me tant en les frenades com en el cos a cos amb altres pilots”, ha explicat el pilot.

Márquez, que es va pujar a la nova moto per primer cop durant uns entrenaments a Jerez, sap que això serà el més complicat de la seva adaptació a la nova categoria, tot i que, optimista, no creu que sigui “molt difícil”.

stats