MOTOCICLISME
Esports 02/07/2011

Marc Márquez marca la 'pole' al circuit on va guanyar per primer cop

El català ha aconseguit el millor temps en una sessió d'entrenaments molt disputada i que s'ha decidit en els últims minuts

Nuria García
1 min
Marc Márquez s'ha imposat en la cursa de Moto2 a Assen. MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit la seva segona pole position de la temporada a Moto2 en una sessió que s'ha decidit en els últims minuts. El català, que fins a la meitat de la qualificació no ha sortit per rodar en bons temps, ha anat millorant fins a aconseguir el millor registre, que ha anat rebaixant volta rere volta. I és que a Marc Márquez li agrada aquest circuit, on va aconseguir la temporada passada el seu primer triomf al Mundial de 125 cc.

Per darrere d'ell s'han classificat Alex de Angelis i Smith, dos dels pilots amb els quals ha hagut de lluitar fins als últims minuts.

Pel que fa a la resta de catalans, Pol Espargaró ha aconseguit el sisè millor temps, mentre que Tito Rabat ha estat onzè. Ricky Cardús sortirà aquest diumenge 17è i al seu costat ho farà Jordi Torres. Per últim, Aleix Espargaró, que no ha tingut un bon entrenament, ha marcat el 32è temps.

stats