MOTOCICLISME
Esports 27/03/2012

Marc Márquez admet que s'haurà de prendre la temporada amb "una mica més de calma"

El pilot de Moto2 diu que arriben a Qatar, la primera cursa del Mundial 2012, sense estar "completament preparats" després d'estar cinc mesos aturat

Efe
2 min
Marc Márquez, amb la seva moto pel Mundial 2012 / REPSOLMEDIA.COM

BarcelonaMarc Márquez, subcampió mundial de Moto2, ha admès aquest dimarts que la temporada que ve s'haurà de prendre's les coses "amb una mica més de calma", després que hagi estat de baixa durant gairebé cinc mesos a causa d'una caiguda a Malàisia que li va produir una pèrdua de visió.

A la presentació oficial de l'equip Catalunya Caixa-Repsol, que ha tingut lloc a la Pedrera, Márquez ha explicat que es trobava "recuperat al cent per cent" del seu problema físic, que li ha suposat perdre's gairebé tota la pretemporada.

El pilot, subcampió mundial de Moto2 el 2011 i campió mundial de 125 cc el 2010, ha explicat que la lesió "és un capítol ja passat", ha agraït el gran treball realitzat pels doctors Sánchez Dalmau i Mir i ha comentat sentir-se "molt content" per com han anat els pocs entrenaments que ha pogut fer en la pretemporada. "És cert que m'han faltat quilòmetres, no he pogut estar al cent per cent, però l'últim entrenament a Jerez ha estat molt bo", ha comentat el pilot de Cervera.

"Hauré de tenir una mica de calma, perquè els meus rivals estan un pas per davant", ha insistit Márquez que ha assegurat que durant els gairebé cinc mesos en els quals no va poder pujar a una moto, es va dedicar a preparar-se físicament i a millorar el seu anglès. El jove pilot ha explicat que el que va passar l'any passat li ha servit per "aprendre moltíssim" tant dins com fora dels circuits.

Sobre la Suter amb la qual començarà el Mundial, Márquez ha comentat que ha tingut "petites millores", però que en essència és la mateixa que va estrenar la temporada passada en Motorland (Aragó). "La base és molt bona, com es va demostrar en les últimes carreres de l'any passat. Sé que Suter seguirà treballant molt bé", ha comentat el pilot.

A partir del treball realitzat en la pretemporada (a Albacete i a Jerez), Márquez està a l'expectativa de com van les coses en l'estrena mundialista a Catar (8 d'abril).

"No arribem completament preparats, de manera que en les primeres carreres haurem de centrar-nos en el nostre treball, tenir una mica de paciència i veure si a poc a poc podem assolir el nivell que vam mostrar en l'última part de la temporada passada", ha dit.

stats