Fórmula 1
Esports 09/07/2011

Mark Webber aconsegueix la 'pole' a Silverstone i Jaume Alguersuari sortirà divuitè

El pilot australià de Red Bull marca el millor registre seguit del seu company d'equip Sebastian Vettel. Fernando Alonso ha quedat tercer a només una dècima

Martí Molina
1 min
L'australià Mark Webber

BarcelonaMark Webber ha aconseguit marcar la pole al circuit de Silverstone. El pilot australià de Red Bull ha estat el millor en una jornada d'entrenaments marcada per la pluja, que ha caigut de manera intermitent al llarg de les tres fases de la sessió de qualificació i que ha deslluït l'espectacle al circuit britànic.

Webber ha marcat el millor temps amb un cronòmetre de 1:30.399, una dècima més ràpid que el seu company d'equip Sebastian Vettel. El tercer ha estat Fernando Alonso (Ferrari) a una dècima i mitja, i la quarta posició ha estat per Massa (Ferrari) a pràcticament un segon.

La pluja, que ha fet acte de presència per primera vegada a la part final de la Q1, ha impedit que Jaume Alguersuari pogués millorar el seu temps i així classificar-se per a la Q2. D'aquesta manera, el català de Toro Rosso sortirà aquest diumenge des de la 18a posició.

stats