FÓRMULA 1
Esports 19/05/2011

Alonso: "En aquests sis anys vull gaudir, les ocasions per guanyar arribaran"

L'asturià, que aquest matí ha anunciat que renovava fins el 2016 amb Ferrari, diu que va ser fàcil arribar a un acord i que vol acabar la seva carrera a l'Scuderia

Nuria García
2 min
Fernando Alonso.

MontmelóFernando Alonso està avui doble o triplement feliç. Ha renovat fins el 2016 amb Ferrari, corre aquest cap de setmana una de les curses de casa -juntament amb València- i, justament per a aquesta cursa, Ferrari porta novetats per intentar apropar-se als Red Bull.

"Són bones notícies per a mi. Vull acabar la meva carrera a Ferrari. No m'imagino estar a qualsevol altre lloc millor que aquí.. Potser al 2016 farem un altre contracte, no ho sé, si no sóc massa gran i a Ferrari estan contents amb mi...", ha explicat Alonso, que reconeix que aquesta renovació li dóna estabilitat. "No canvia res, però sí que hi ha més establiitat. Tant de bo fem un bon equip i puguem portar molt èxits a Maranello", ha comentat i, sobre es èxits que espera celebrar, ha afegit: "La Fórmula 1 és difícil de predir. És difícil pensar en guanyar quan encara no ha començat el campionat. Estic al millor equip. En aquests sis anys vull gaudir, les ocasions per guanyar arribaran. N'estic segur".

Alonso ha assegurat que l'ampliació de contracte no va ser gens difícil. "Vam començar a parlar fa una o dues setmanes del futur i vam posar-nos d'acord de seguida. Ha estat molt fàcil. Quan les dues parts volen seguir, la decisió és molt ràpida i fàcil", ha destacat l'asturià.

Sobre la cursa de diumenge, Alonso ha explicat que Ferrari ha portat millores a Catalunya, amb la intenció d'apropar-se als Red Bull. "Estem treballant dur per retallar distàncies. Estaré disgustat si en aquesta cursa seguim a un segon d'ells", ha comentat, després de dir que sent una "pressió extra" per córrer a casa. "Barcelona i València són dues curses importants. Hi ha pressió, però és una pressió agradable. En aquests caps de setmana l'equip intenta que tot estigui perfecte", ha destacat.

stats