MOTOCICLISME
Esports 23/10/2011

Luthi s'alia amb Márquez, que es disputarà el títol a València amb Bradl

L'accident d'Àxel Pons a dues voltes pel final fa que s'aturi la cursa i que Luthi guanyi per davant de Bradl. Pol Espargaró és 3r i completa el podi

Nuria García
2 min

BarcelonaThomas Luthi i la sort s'han aliat amb Marc Márquez, que tot i que no hagi pogut prendre la sortida del GP de Malàisia, tindrà opcions a València per lluitar amb Bradl pel Mundial. El destí ha volgut que Luthi superés Bradl a tres voltes pel final i que, tot just un gir més tard, Àxel Pons caigués i els comissaris de la cursa decidissin mostrar banderes vermelles i donar per acabada la cursa.

Així doncs, ara Stefan Bradl i Marc Márquez estan separats per 23 punts i el títol mundial es decidirà a València.

Stefan Bradl ha dominat durant tota la cursa. Sortia segon, però ben aviat ha superat Luthi i ha començat a obrir forat. El suís, que s'ha estat barallant amb Pol Espargaró per la segona posició, ha aconseguit superar el de Granollers i ha anat a buscar Bradl, a qui s'ha enganxat a nou voltes pel final.

Luthi ha estudiat des del darrere l'alemany, que sabia que si guanyava es ficaria el campionat del món de Moto2 al sac. I a tres voltes pel final, el suís ha atacat i ha aconseguit superar Bradl. Una volta més tard, Àxel Pons patia un fort accident -l'han traslladat a l'hospital per fer-li proves ja que s'ha donat un cop al cap- i s'ha donat per acabada la cursa.

El pilot suís pujava fins al calaix més alt del podi cinc anys més tard i aconseguia així el seu primer podi a la categoria intermitja.

Menció a banda mereix la cursa de Pol Espargaró. El de Granollers ha fet una gran sortida i s'ha col·locat tercer, posició que no ha abandonat. El petit dels Espargaró ha pujat al podi per segon cop en la temporada del seu debut a Moto2.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Aleix Espargaró ha estat vuitè, Tito Rabat 11è, Àxel Pons 16è, Joan Olivé 18è, seguit de Jordi Torres.

stats