MOTO2
Esports 05/05/2012

Marc Márquez domina els entrenaments i sortirà des de la primera posició a Moto2

El català ha estat el més ràpid, seguit de Luthi i de Redding. Pol Espargaró ha acabat 5è i sortirà des de la segona fila i Toni Elías ha aconseguit el 8è temps

N. García
1 min
Marc Márquez, sortint del seu box a Estoril / MIGUEL RIOPA / AFP PHOTO

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit la 'pole position' a la categoria de Moto2 del Gran Premi de Portugal que se celebra al circuit d'Estoril i aquest diumenge sortirà des de la primera posició de la graella. El català, que ha dominat els entrenaments, ha anat rebaixant els seus propis temps i fins i tot en l'última volta ha aconseguit baixar el seu registre i deixar el temps de la 'pole' en 1:40.934.

Per darrere d'ell, el segon millor temps ha estat per a Thomas Luthi, mentre que la primera fila de la graella d'aquest diumenge la completarà Scott Redding.

Pel que fa a la resta dels pilots dels Països Catalans, Pol Espargaró ha aconseguit la 5a posició i Toni Elías, la vuitena. Pel darrere, Ricky Cardús ha aconseguit el 12è millor temps i Nico Terol, el 15è, seguit de Tito Rabat. Àxel Pons ha estat 23è, Àngel Rodríguez 30è i Elena Rosell, 31a.

stats