MOTO2
Esports 26/08/2012

Marc Márquez s'imposa a Brno i ja té 48 punts d'avantatge al capdavant del Mundial

El de Cervera supera Luthi a tres voltes per al final i es fa amb el triomf. Tercer ha estat Espargaró, que segueix segon a la general, a 48 punts de Márquez

Nuria García
1 min
Marc Márquez celebra el triomf al circuit de Brno / DAVID W CERNY / REUTERS

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit una important victòria al circuit de Brno. Després dels problemes de pneumàtics que el de Cervera va patir en els entrenaments oficials de dissabte, aquest diumenge tot li ha sortit perfecte i ha aconseguit el sisè triomf de la temporada. A més, Márquez ha ampliat l'avantatge al capdavant del Mundial i ja té 48 punts de distància respecte el segon classificat, el també català Pol Espargaró.

La cursa, declarada en sec, ha estat dominada per Thomas Luthi, que s'ha situat primer en l'arrencada, seguit de Pol Espargaró, Andrea Iannone i Marc Márquez. Ràpidament el de Cervera ha superat l'italià i el granollerí i s'ha col·locat segon, enganxat a Luthi, estudiant-lo.

Pol Espagaró ha salvat una caiguda abans de començar a donar voltes ràpides i de contactar amb Iannone. Faltaven vuit voltes quan el granollerí ha superat l'italià, però ho ha fet quan onejaven banderes grogues, així que des del mur li han dit que havia de tornar-se a col·locar quart. La feina que havia fet no servia per a res i calia tornar a començar. I just quan faltaven tres voltes per al final, gairebé a la vegada, Márquez es situava primer després de superar Luthi i Espargaró es col·locava tercer després d'avançar Iannone.

Tot i que els dos han lluitat per mantenir les seves posicions, al final Márquez ha aconseguit un nou triomf i Espargaró, un nou podi.

Tito Rabat, company de Pol Espargaró a l'equip de Sito Pons ha acabat la cursa en la 10a posició i Nico Terol ha estat 12è, seguit de Jordi Torres. Àxel Pons ha aconseguit sumar un punt després d'acabar 15è. Finalment, Elena Rosell ha estat 27a i última.

stats